STAR WARS GALAXY OF HEROES

SRB Bounty Hunters

HOME   KALENDAR   KUĆA
SLAVNIH
  SITH REJD    GILD TOKENI   TERRITORY BATTLES   LOGIN   ENG

 

SAVETI ZA IGRANJE SITH HEROIC REJDA

Osnovne informacije Faza I Faza II Faza III Faza IV

Osnovne informacije

Na ovoj stranici ćemo datavati najvažnije informacije o tome koje timove skupljati za heroic Sith Triumvirate rejd i pratićemo napredak gilda u farmanju. Timovi su zasnovani na predlozima oficira gilda, ako znate nešto bolje, slobodne se javljajte kroz čet, pa ćemo dopunjavati. Naravno, očekujemo da će buduća nerfovanja likova uticati na dinamiku skupljanja, ali je izvesno da se određeni timovi mnogo bolji od nekih drugih o čemu će ovde biti reči.

Osnovni tim dat je u jednom redu. Zamenski likovi su dati u redu ispod. Ali upotreba zamenskih likova može onemogućiti upotrebu nekih drugih timova u kasnijim fazama. Neki likovi kao što su Hermit i C-3PO mogu se iskoristiti u više timova jer imaju Escape opciju kada ostanu sami. Zato na njih treba obratiti pažnju da ne zaginu uzalud.

Nije posebno naglašeno, ali se podrzumeva da svi likovi moraju imati g12 ili jači, kao i da su im svi Attacks and Bilities na maksimumu (sve mk III i omege stavljene). Zete i modovi su posebno istaknuti.

 

Faza I

RJT tim:

       
       

Statistika: critical chance

Sve tri zete na RJT, obe zete na BB-8 i R2-D2. Zeta na Rey Scavenger je opcona.

Ako se koristi Visas Marr, mora imati zetu inače je beskorisna. Ista napomena važi i za GMY tim. Ako se koristi C-3PO trebalo bi da ima obe zete.

 

-------------------------------------------------------------

Ko nema JRT tim, može očajnički pokušati sa sledećim timom koji je dosta otporan na Nihlusa, a ipak može da mu nanese neku štetu.

 

GMY tim:

       
       
       

Statistika: offense

Obe zete na GMY, zeta na Hermitu na "Strenght Flows From the Forse", zeta na Visas Marr.

Ako se koristi Ezra mora imati zetu inače je učinak znatno slabiji.

Faza II

Bobba tim:

Statistika: speed i potency

Sve zete, osim na Hermitu za koga je dovoljna "Strenght Flows From the Forse"

 

 

Revan tim:

       
       

Statistika: health na Jolee-ju i Kenobiju. Offense, critical damage i critical chance na ostalima.

Obavezne zete su Revan x3, Jolee, Ezra iGM Yoda bez liderske. Ako se kao zamena za Ezru korist Juhani (jednog dana), onda je i ne njoj neophodna zeta.

Važna napomena: treba sačuvati nekoliko Revan timova za narednu fazu jer se lako može desiti kiks protiv Traye.

 

Sith tim:

       
       
     
   
   

Statistika: critical damage, speed

Nihilusu i GM Yodi nisu potrebne liderske zete u ovom timu, sve ostalo je neophodno. Palpu je potrebna lideska zeta samo ako je lider umesto Traye.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Preostali timovi koji su predloženi u nastavku prave znatno manju štetu, ali ako Sion ne padne, morace se upotrebiti kao poslednje sredstvo.

 

Qi'ra tim:

       

Statistika: offense i potency

 

Phoenix tim:

       
       
       

Statistika: speed

Ovde Ezru treba upotrebiti samo ako nije zetovan. Ako jeste, treba ga čuvati za Revan tim. Sabine je opcija samo ako nije upotrebljena u Boba timu koji je ubedljivo najbolji protiv Siona. Ako je Hremit preživeo do sada i ima solidan health onda je odlična zamena za jednog nedostajućeg feniksa. Ako je "u žutom" treba ga ipak staviti u tim sa nekim dodatnim hilerom.

 

Ewok tim:

       
       

Statistika: speed i critical damage, c3po - potency

Zeta na Chirpi je obavezna, ali to će svkako mnogi imati zbog c3po eventa.

 

Bossk tim:

   
       

Statistika: speed i potency zbog što većeg broja detonatora.

Bossk mora imati lidersku zetu. Osim njega, poželjne su, ali ne i neophodne sekundarne (ne liderske) zete na Aurri i Embu

Sa Greedom treba biti obazriv, jer se može desiti da opali previše puta u Siona (8-12), pa ako Sion odluči da se osveti, to automatski znači ubistvo Greeda, ako Bossk nema taunt iili Bosska, ako tauntuje.

 

Ackbar tim:

Najvažnije je da Sun Fac ima dobar defense kako bi izdržao stalne napade Siona. Kad god je moguće sa njega trba čistiti cycles of pain. Uz malo sreće, Fulcrum i Leia će odraditi ozbiljnu štetu. Treba koristiti svaku mogućnost za rebel bonus napad koji daje Ackbar kada se ne koristi pasivan ability.

 

Faza III

Ovo je sasvim sigurno najizazovnija faza koja se mora ponaljati puno puta kako bi se izbeglo da Traya izoluje pogrešnog lika.

CLS tim:

U idealnom slučaju prvi isolate pada na CLS-a, koji je najizdržljiviji.

 

First Order tim:

Statistika: defence na lideru, offence i speed sna svima ostalima.

Ne treba menjati nijednog od likova sa nekim drugim FO likom, jer će učinak biti znatno slabiji. Isolate neminovno pada na Kyla Unmasked jer će stalno tauntovati. Ali to je dobro zbog automatskog lečenja. Neki od g12+ near 13 komada opreme su neophodni radi dodatne izdržljivosti. Posebno korisni su oni toolovi koji rade health steal. Potrebne sve tri zete na oba Kyla.

 

Imperial Trooper tim

       
       

Statistka: speed, critical damage.

Zeta na Veersu obavezna. Na Starcku poželjna i mnogo će značiti za veći dmg.

 

Revan tim:

     
     
     

Ovde je prisustvo Kenobija bitno jer isolate ne sme pasti na Revana, Yodu, Jolija ili Bastilu. Eventualno, ako se koristi Ezra u osnovnom timu i isolate padne na njega, situacija ne mora obaveno biti tragična. Ali je za to neophodno mnogo ponavljanja.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Timovi predloženi u nastavku prave znatno manju štetu, ali ako se Traya i dalje drži (a verovatno hoće) ovo su neke od najboljih opcija, bez upropaštavanja timova neophodnih za poslednju fazu.

 

Cody tim:

 

Rebel tim:

       
       

 

Bounty Hunter tim:

       

Ako su preostali Bossk, Boba, Dengar i ostali, onda treba videti BH tm iz faze II.